Robbin Ekman

Robbin Ekman

Konsult – Energy

 

Varför vill du rekommendera Rejlers som arbetsgivare? Jag har känt mig som hemma från första dagen. Det spelar inte någon roll till vilket kontor man kommer, alla kollegor är öppna och hjälpsamma. Rejlers är väldig måna om sin personal och gör det yttersta för att man ska trivas och må bra. Vi har idag ett väldigt förmånligt och uppskattat friskvårdsbidrag och ett väldigt bra utbildningsbidrag vilket personalen kan nyttja helt efter eget intresse, Vilket jag tycker ett gott tecken på ett bra personaltänk. 


Vad är det bästa med Rejlers? Först och främst är det mina kollegor som gör det roligt att komma till jobbet. Sedan så finns det mycket kunskap inom företaget som gör att utvecklings möjligheterna är stora. HOME OF THE LEARNING MINDS- Vi jobbar mellan kontoren och tar på så vis vara på kunskapen som finns i alla olika grupper.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Det har varit väldigt varierande det senaste året. Jag har precis avslutat ett uppdrag som projektledare hos kund och nu återgått till projektering. Som projektör på lokalnätet tar man fram lösningar hur man bygger om ett befintligt eller gör analyser för exploatering utav elnätet. Under projektets gång så har jag mycket kontakt med kunden så att dom är informerade hur det går i projektet samt att jag bollar med mina kollegor för att få fram den bästa lösningen. 

robbin.ekman@rejlers.se

+46724024905

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor