Jonas Viklund

Jonas Viklund

Business Unit Manager – Industry

Hej!

Mitt namn är Jonas Viklund och jag är Business Unit Manager i Norrköping. Har jobbat på Rejlers Norrköpingskontor som gruppchef sedan 2015.  Har idag ansvaret för Industrygruppen i Norrköping där vi idag skall utveckla våra affärer och bredda i vårt erbjudande i kombination av resursförstärkning samt projektleveranser. 

Behovet för Norrköping är en bredd av resurser såsom mekanik och -elkonstruktörer till automationsingenjörer samt projektledare. 

Något som jag strävar efter är att alltid ha roligt på jobbet! 

Vi hörs!

Vad får dig att trivas på Rejlers?

Framförallt mina härliga kollegor! Vi har väldigt roligt på jobbet, varje dag! Men jag gillar också Rejlers friskvårdsaktiviteter som passar mig som tränar och tävlar mycket. Friheten att kunna forma min egen dag under givna förutsättningar är också en viktigt trivselfaktor.

En av Rejlers superpowers är Love the challenge/Brilliant Network/Open source culture. Vad innebär det för dig?

Ingen utmaning är för stor om man hjälper varandra. Tillsammans har vi på Rejlers en enorm kunskapsbank som vi kan dela med oss av, då blir inget uppdrag för stort eller för svårt.

 Hur skulle du beskriva dig som ledare?

I korthet handlar det mycket om frihet under ansvar och att ge medarbetare förutsättningarna för att kliva ur sin komfortzon och utmana sig själv. Vi är bättre än vad vi tror, det gäller bara att våga! Vågar vi så växer vi, både som bolag och som människor.  Det finns inget bättre än att se någon lyckas med något som man kanske inte hade vågat göra annars.

jonas.viklund@rejlers.se

0720503380

I'm hiring

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor